31.1.20

Aasta esimese kuuga ühel pool.


Allo-allo!

Oleme tunnistajaks seni vist soojemale ja lumevaesemale talvele. Erinevalt mõnest olen mina väga rahul:) Eks seda külma ja lund on nähtud nii palju, et vahelduseks on selline pehme talv vägagi teretulnud. Talvesaapaid pole pidanud välja otsima, sõrmed peaaegu ei külmetagi ja mis kõige mõnusam, seda õudsat läga pole tänavatel üldse olnud. Lausa lust.

Pime aeg on peaaegu üle elatud, juba saab töölt koju jalutada nii, et pole enam kott peas tunnet. Täna vaatasin huvi pärast Otepää pikka ilmateadet. Kahe nädala pärast nimelt peaks toimuma Tartu Maraton. Laupäevaks lubab +10 ja pühapäevaks +9. Võib vist juba kangemat mürki selle peale võtta, et mingit maratoni ei toimu ja saab nädalavahetuse niisama puhata.

Natuke liigutasin pekke ka jaanuaris.

Rattapukil on maha sügatud 250 km, jooksnud 28,5 km ja uisutanud 10 km. Nimelt sai ühel nädalavahetusel Pirita usiuplatsil käidud. Kõndinud nagu ikka 100+ kilomeetrit igapäevase tööle-koju rutiini käigus ja aasta alguses käisin sörkimise asemel hoopis kiirelt kõndimas, seal kogunes täpselt 42,2 km:)

Kehakaal ei ole muutunud võrreldes aastavahetusega. See on muidugi kehv uudis, aga eks ole nüüd aega natuke rohkem pingutada, kui ilmad heledamaks lähevad.


No comments:

Post a Comment