1.7.20

Juuni on ka läbi.


Möödumas on need hirmsad valgust raiskavad valged õhtud ning päevad hakkavad taas lühemaks ja pimedamaks muutuma :) Kuna sellest nädalast algas ka puhkus, siis loomulikult kallab vahvalt vihma, nii et tuleb otsida tubaseid tegevusi raamatu ja teleri kaasabil.

Panen kähku kirja, mis juunis tehtud sai. Ratast sai kokku sõtkutud 370 kilomeetrit, millest seekord suurem osa ehk 240 maastikurattal ja 130 maanteel. Metsaratta kasuks kallutas kaalukausi juba 5-6 aastat tagasi alustatud Oandu-Ikla RMK matkaraja viimane etapp, mis sai siis ka lõpuks edukalt läbitud. Sõita palju polnud jäänud, tuli grammike alla 70 kilomeetri isegi. Aga sai sellega seoses ka välismaale reisida, sest öömaja oli võetud Ainažisse:) Oli tore. Eks millalgi matkab sama õltskonnaga jälle.

Imekombel sai ka nelja korra peale juuni alguses 18 kilomeetrit jooksu kokku venitatud. Iga algus on raske. Juulis ehk jälle?


1 comment:

  1. Kiireim ja lihtsaim viis endise väljavalitu, naise või abikaasa viivituseta 12 tunni jooksul tagasi saada. Nad armastame ja austame teid Dr Sacre, ta on suurepärane loitsujuht, ta tõi tagasi mu endise kallima, kes minust lahku läks 8 kuud tagasi, nüüd armastame ja austame üksteist üle kõige maailmas, võtke ühendust dr Sacre'iga e-posti aadressil sacretempleofpower@gmail.com või WhatsApp või helistage talle numbril +2349076034359, kui igatsete oma väljavalitu

    Andrea Martin

    ReplyDelete