2.12.20

Novembriga ühel pool.

 

Kolm nädalat veel pimenemist ja siis hakkab natuke valgemaks minema. Küll pisitasa, aga midagi siiski. Veel kolm pimedat ja külma kuud üle elada, siis on vast kevad ka kohal:)

Jätkasin oma selle aasta eesmärgi täitmist ja sain ikka kilomeetrid täis, kuu ajaga väntasin 262 kilomeetrit, millest ühel korral 15 kilomeetrit toas pukil. See oli nii ebameeldiv kogemus, et peale seda ostsin paksud sisetallad rattakingadele ning sellega sai varvaste külmumist oluliselt edasi lükata, abiks ikka. Hetkel mõlgub mõtteis veel üks abiplaan talviseks rattasõiduks, aga sellest siis, kui õige aeg on käes. Kes pole pukil sõitnud, arvab kindlasti, et mis viga see toas vändata on, aga ei ole see nii lihtne midagi. Esiteks on harjumatult palav ja vähe õhku, kuigi ventilaator puhub näkku, ning teiseks on ratas jäigalt kinni, mis tähendab, et keha on rohkem sundasendis, tekitades erinevad vaevusi kordades kiiremini kui päriselt rattaga sõites. Seega eelistan igal juhul õues sõitmist, pukk jääb hädaolukordade jaoks.

Lisaks rattasõidule mõõtsin 135 kilomeetrit kõndimist kuu jooksul. Kokku olen hetkel sel aastal vändanud 3 278 kilomeetrit ja kõndinud 1 134+ kilomeetrit. Jooksu 82 kilomeetrit, sadat vist täis ei venita :)

Vuelta sai siis ka läbi novembris sel aastal, oli põnevust viimase hetkeni. Tasus kaasa elada. Elame veel!

Vuelta




2 comments:

  1. Osta neopreenist kingakatted ja varbad ei külmeta miinustega kah ega saa vihmaga märjaks

    ReplyDelete
  2. proovitud, pole abi :)

    ReplyDelete