20.8.12

Puhkus läbi.

Nii kurb, kui see ka ei ole, tuleb homme taas tööle siirduda ja selleks aastaks on puhkamistega ühel pool. Ega enne aprilli vist enam ei puhka ka, va. riiklikud pühad, mida meie maal muidugi liiga tihti ette ei tule, nagu te kõik ise teate.

Panen siis vahepeal tehtud jooksud ka kirja.

REEDE (17. august 2012)
Teisipäeva hilisõhtul jõudsin Ungarist tagasi ja võtsin veel paar puhkepäeva. Kolmapäeval oli veel üks sünnipäev ja siis jalgpallivaatamine staadionil. Reedel aga sättisin tossud varvaste otsa ja suundusin kodu eest Lillepi pargini ja tagasi, kokku 10,3 kilomeetrit. Jooksin rahulikult ühtlase tempoga. Aega läks 1:01:34 (5:58 kilomeeter). Üle pika aja jooksmas, kuid mingisuguseid vaevusi ega piinu ei olnud õnneks.

LAUPÄEV
Olin tuttavatel Põhja-Eestis külas (Võsu kant) ja enne lõõgastuma asumist käisin väikesel kiiremal jooksul. Vanem poeg saatis rattaga, tal oli kohati päris raske, sest tee "sinna"-suunal tõusis tasakesi kogu aeg, ratas oli võõras, vana käikudeta AIST, pea sarnane nagu endalgi omal ajal:) Ilm oli mõnusalt soe, päike lajatas ja elu tundus ilus. Läbisin 10,1 kilomeetrit. Aega kulus 53:02, keskmine kilomeeter ajaga 5:15, pulss 158.

ESMASPÄEV
Ilusast taasiseseisvumispäeva!
Tähtsa päeva tähistamiseks sidusin paelad kõvasti kinni ja vaatamata tibavale vihmale asusin jooksma suunaga Piritale. Läbi Kadrioru pargi, mööda mereäärt üle Pirita jõe, siis mööda Kloostrimetsa teed Teletorni juurde, kus täna 21 aastat tagasi toimusid olulised sündmused. Siis Pärnamäe kalmistu juurest pööre paremale ja mööda Pärnamäe teed kuni Narva maanteeni välja. Siis päris pikalt mööda seda tänavat, kuni Vana-Kuulini, sealt väike paun mööda Liikurit ja Kuulit ja Valget tänavat pidi mööda Pallastit ja Majakat Tartu maanteeni. Väike paun veel mööda Juhkentali ja Herne ning Vana-Lõuna tänavat ning lõpuks Veerennit ja Liivalaiat pidi koju tagasi. Taaskord 30 kilomeetrit. Aega läks täna 2:54:34, (5:49 kilomeeter), keskmine pulss 153.

- kaalusin 79,2 kg.
Sel aastal joostud 910 kilomeetrit.  

1 comment:

  1. ärge olge nii lohakad ja lugege ikka eelmist postitust ka :)

    http://hakkanmaratonijooksma.blogspot.com/2012/08/pausieelne-treeningnadal.html

    ReplyDelete