10.11.14

Movembri esimene nädal.



Teisipäev, 04.11.
Kuna pulsikellaga oli pikka aega tüli majas, siis otsustasin seda radikaalselt muuta. Mis on kõige lihtsam? Loomulikult minna sahtli juurde ja provva vöö küljest rihm ära võtta ning see enda omale külge haakida. Ja oh imet, kõik töötaski. Selgus, et mu oma rihmal on ühelt poolt ühendus kehva ja kinnitus kulunud. Viimastel aegadel viskaski vahepeal rihma lahti. Tehnika töökorras, vedasin end kohe välja. Sättisin jooksu alguse täpselt kella kaheksaks, sest siis algab ju legendaarne raadiosaade Rahva Oma Kaitse. Oi kui hea see oli, kaks korda ajas ikka kõva häälega naerma. Pilati ka tuntud kõrendsportlast, kes ükskord ammu ühes mängus kolm touchdown'i tegi ning kelle blogi on ka Juure ja Kiviräha arvates korralik huumoriklassika. Nii halb, et see muutub heaks. Igatahes läbisin selle saatel 10,26 kilomeetrit. 1:01:23 (5:59). Pulss 144/166. Sooja oli 10 kraadi ja puhus küllaltki tugev tuul. Käisin vana jooksuringi vaatamas - Herne, Vana-Lõuna, Filtri tee, oli tore.

Neljapäev, 06.11.
Ma olin enam kui kindel, et lähen õhtul jooksma. Siis aga selgus, et vaja vanemate juures ära käia. Tagasi tulles oli küll ajaliselt veel võimalik minna, kuid sadas üsna paksu vihma. Seetõttu lõin jooksmisele käega ja molutasin niisama. Tegelikult panin ühe valgusti üles hoopis.

Pühapäev, 09.11.
Isadepäev. Oli tore. Õhtul leidsin veel ikkagi lahtise tunnikese, et enne saunaskäiku väikegi jooksuring ära teha. Kokku tuli 7,21 km, ajaga 48:30 (6:44). Sellise olematu tempo juures oli keskmine pulss täpselt 130.

Jooksukilomeetreid 899 km kokku sel aastal seni. Jõuab veel natuke peale teha. Ehk veab tuhat täiski, kui just varast lund ei tule (loodame, et mitte!). Homme esimene ujumistrenn.

No comments:

Post a Comment