9.9.15

Puhkus, Teraskoll, uus nunnu, matkarada ja muu jama.



Ammu pole kirjutanud siia. Ega midagi suurt polegi nagu öelda :) 

Vahepeal on kauaoodatud suvepuhkus läbi saanud. Tegelikult juba unustatudki, kuna see oli ikkagi juba juulikuus. Käisin korra Korfu saarel. Oli väga soe, jahedaim hetk öösiti 28 kraadi nädala jooksul. Päeviti nii 34-37 kraadi varjus. Merevesi 27 kraadi, vaat' see oli tõeliselt mõnus. Tegin seal ka neli sörki ja ujusin kolm ja pool kilomeetrit.

Siis osalesin ühel väikesel triatlonil, hea et ära ei uppunud jälle. No ei oska ujuda, tee või tina. Muidu oli väga tore. 400m + 18 km + 4km. Teraskoll.

Ükspäev tulid hääled pähe, et on vaja uus ratas osta. Minu nunnu! Vanast sain ka kenasti lahti.

Siin ta on.

Ja mingil laupäeval matkasime kolmekesi mööda Oandu-Ikla matkaraja algust ratastega. Kokku tuli 81 kilomeetrit sadulas. Soovitan soojalt, väga erinevaid pinnavorme, loodust ja radasid on seal. Ilus. Finišeerusime Kõrvemaal. Ehk läheb kunagi edasi sealt ja jõuab Lätini välja. Aga võib-olla ka mitte.

Juulis tuli kokku 230 km ratast ja 70 km jooksu ning augustis olid vastavad numbrid 368 km ja 33 km.

Nüüd siis on ees ootamas Tartu Rattamaraton. Seekord siis pikk ots jälle. Enne ehk jõuan ratta kuskile hooldada viia, käigud vigurdavad natuke. Ehk on siis kergem läbida.

Ja mul on väga piinlik ja häbi olukorra pärast, mis meil siin praegu riigis sünnib. Ma elan koos paljude elajate, mitte inimestega. Häbi neil olgu.

1 comment:

  1. Ilus nunnu.
    Vaata, et koera otsa ei sõida :)

    ReplyDelete