2.4.18

Esimese kvartali aruanne.


Talv läbi, aga mida pole, see on kevad. Rist ja viletsus.

Muidu on aga talv üsna edukalt üle elatud, pime aeg on läbi, suuremad pakased ka. Nüüd kui lumi ka veel ära sulaks, siis võiks täitsa elama hakata. Lootust juba oli, sest maja ees on paar nädalat tagasi juba lumikellukesed pead välja pistnud. Plusspoolele võib kanda ka selle, et ei pidanud suusatamisega tegelema, hea et oli lumevaene kuni jaanuari lõpuni. Muidu oli algselt plaan lausa Tartu Maratonile minna, nimigi kirjas ja puha, aga kuna esimene suusatamise võimalus tekkis umbes  kolm nädalat enne starti, siis loobusin sellest mõttest.

Selle asemel hoopis väntasin tasakesi ratast puki peal. Kui 300 kilomeetrit oli ära vändatud, siis otsustasin, et aeg on minna päris rattaga sõitma. Tegelikult see muidugi päris nii ei olnud, vaid jõudis kätte talvepuhkuse aeg. Asi, mida olin kuid ja kuid juba oodanud ja igatsenud.

Gran Canaria 2018

Viies kord sellel saarel. Ikka oli nii tore ja hea. Kirjutada suurt midagi ei viitsigi. Sörkisin natuke hommikuti ja päeval väntasin rattaga. Imeline kant. Kui lotoga jaagupoti võidan, kolin sinnakanti vähemalt talviti kindlasti elama.

EV 100 !

























Hakkaks nüüd see kevad lõpuks pihta ja lumi kaoks. Üle poole aasta juba sall, kindad, müts.

Sel aastal seni sörgitud 61 km ja vändatud 661 km. Otsustasin, et trenni enam ei teegi. Liigutan küll, aga ei treeni :) Ja esimestele üritustele panin ka juba end kirja, Rattaralli ja Rattamaraton. Lühikesed otsad.

1 comment: