1.6.21

Kuhu mai sai?

 

See käis kähku, suts ja läinud. Nii juhtub, kui päevad sisustab töö, siis magama ja jälle üles. Nõiaring.

Aga keskmiselt kaks korda päevas käisin jalutamas ka, kokku tuli 234 kilomeetrit kõndi, mis teeb kuu peale kokku 7,5 kilomeetrit kõndimist päevas. 

Metsarattaga vänderdasin läbi 40 kilomeetrit ja maanteerattal 96. Sellest suur enamus jäi viimasele kuu pühapäevale, mil on ju varasemalt toimunud Rattaralli. Seekord sai osaletud virtuaalselt ja kahekesi väntasime tasakesi läbi ühe soovitatud raja algusega Haapsalust. 64,5 kilomeetrit oli ringikese pikkus. Ilm oli imekombel nii soe, et kannatas lühikesega sõita, kuigi kahe erandiga on olnud mai ikka päris külm kuu. Lõpuotsas oli üsna korralik tuul ka vastu paarkümmend kilomeetrit, aga see käib ju alati meil rattasõiduga kaasas.

Virtuaalne Rattaralli.

Lähemale ei julgenud Eesti homopealinnale minna, sest muidu äkki oleks homod meid kinni püüdnud ja keldrisse viinud. Need kaks homo, isa ja poeg, pidid kohalike sõnul päris ohtlikud olema.

Giro sai ka vahepeal läbi, oli vahva jälgida, nüüd hoki MM, siis jalka EM ja kaugel see Tour'gi enam on. Õnneks kumab ka kolme nädala pärast kolmenädalase puhkuse algus. Süstid on ka tehtud kõik ja ehk pääseb millalgi jälle väljamaale reisima, kihk on küll sees maru suur.





No comments:

Post a Comment