10.10.13

Edasi ülima eesmärgi suunas.


Mis see on? Eks ikka see, et tuleb tuhat kilomeetrit ka sel aastal vähemalt täis saada joostes.

Esmaspäeval läksin kohe peale tööd tiirule - kogunes 7,87 kilomeetrit ja aega läks 50 minutit ja 45 sekundit. Palju pole enam tegelikult jäänudki - 232 kilomeetrit ootab veel ees. Kui igal nädalal keskmiselt vaid 21 kilomeetrit läbida, siis saab kenasti selle numbri kokku. Ilmselt saabki. Samas on veel väike võimalus, et saab rattaga ka veel sõita, aga selliste jahedate ilmadega ei ole nagu seda lusti sadulasse ronida.

- 83,0 kg (millise valemiga saada suusamaratoni ajaks 77 kg peale?)

Kolmapäev: töölt koju, söögitegemine, kõht täis, natuke vedelemist ja kell pool üheksa tänavatele jooksma. Kuna homme on pidulik lindilõikamine (palun minge kõik valima ja ärge kesikuid valige!), siis käisin ja jooksin selle uue Filtri tee lõigu läbi. Edasi mööda Tehnikat Endlani ja sealt tagasi mööda Koidut. Kokku 8,96 kilomeetrit ajaga 55:25 (6:11). Pulsivööd ei pannud, sest see nagunii valetab. Hingamine rahulikult läbi nina. Sadas kerget uduvihma alguses. Jooksukilomeetreid on praegusel hetkel kokku 777 käesoleva aasta peale.

- 83,1 kg

Sellega on ka selle nädala sportimised sporditud. Homme õhtul staadionile vaatama, kuidas Türgiga mäng kulgeb ja laupäeva varahommikul lennukisse, et kaasa elada Eesti jalgpallikoondisele Rumeenias.
VÕITLE, EESTI, VÕITLE !!! :)

2 comments:

  1. Rõõm! :))) Nüüd ma ei tunne ennast kilomeetreid tagaajades enam nii üksinda.

    ReplyDelete
  2. Nüüd on nädalane paus sees reisu ja külmetuse tõttu. Ja edetabelis juba selja taga:) aga jah, peab proovima ikka 1000 täis venitada.

    ReplyDelete