25.10.13

Vigastus?

Mingi jama jalaga. Vasaku jala pöia pealt on valus miskipärast, kui jalg kõverdub. Eile (kolmapäeval) peale jooksu lõi välja. Imelik värk. Ei väänanud, ei põrutanud, ei midagi. Läbisin 8,12 kilomeetrit. Päris kõva tuul oli, vahepeal tibutas kerget vihma, sooja oli ca +10 kraadi. Aega läks 49:44, kilomeetri aeg ca. 6:07 keskmiselt.

Oktoobri lõpus toimub oluline loosimine - kas on võimalik osaleda 2014 Berliini Maratonil või mitte :) Mõte on hetkel - et osaleda täitsa tahaks.
Kuna eelmisel aastal müüdi kõik kohad kolme tunniga välja, siis sel korral on puhas loto - kõik said end kahe nädala jooksul kirja panna ja siis lihtsalt loositakse.

Algselt oli plaan täna ka jooksma saada aga jalg on valus. Pole mõtet end piinata.

4 comments:

  1. a record number of 74,707 runners pre-registered for the lottery.
    40 000 lastakse peale. Siuke fifty/sixty värk.

    ReplyDelete
  2. Mul ka see sama jama pöiaga. Eriti vasak, vahest ka parem, oleneb kuufaasist vist. Aga need peaksid olema need väikesed lihased, mis on pöialuude vahel. Need on pinges lihtsalt. Minul aitas, kui tõmbasin teibiga risti ja põiki oma pöia üle. :)

    ReplyDelete
  3. Mul oka vahest olnud aga põhjuseks olnud liiga kõvasti kinni tõmmatud pael - muidu ei saa arugi aga pikema jooksu peale mõjub ikka korralikult - peale laulasmaa ultrat olin just sel põhjusel nädal aega eemal... aga eks kindlasti võib ka muid põhuseid olla...

    ReplyDelete
  4. mul on endal ka miskipärast arvamus, et see on tossust. jooksin esmakordselt nende nö. talve omadega, e tjalad kuivad oleksid. need on raskemad, kõvema tallaga, ei paindu niimoodi ja ehk vedasin paela liiga kinni.

    ReplyDelete