26.12.11

Heakorratööd.

Öösel oli korralik maru oma tööd teinud ja ka Järvele trenni sõites oli näha kolmes kohas Tallinna vahel tema laastamistööd. Üks reklaamtreiler oli "Olümpia" ees kummuli, suur post oli ilmselt reklaambänneri purje-efekti mõjul Liivalaia ja Pärnu maantee nurgal maha murdunud ja Vineeri trammipeatuse pooled piirded olid teel pikali, nii et üks sõidurada oli seetõttu kasutuskõlbmatu. Tuul iseenesest oli päris vali ka siis veel. Kuna jõudsin rajale vist esimesena tol päeval, siis esimese ringi ajal õnnestus natuke koristustööd teha ja kolm sellist pooleteisemeetrist puu otsast alla kukkunud oksa teelt kõrvale heita. Midagi kasulikku ka tuleb ju vahel tagasi anda:)
Aga muidu oli väga hea joosta - päike siras, tegin kohe neli suurt ringi, sest vahepeal oli olnud kolm päeva toitumisorgiaid ja reedel ka liiga palju seda muud värki lisaks. Trenn kokku 9,42 kilomeetrit, kestus 58:37, mis teeb jällegi kilomeetri ajaks 6:13. Pulss 148/165, maastikul ja hommikul on ikka numbrid teised, kui siledal maal. Imelik, kas pole? :)

Eelmise nädala neljapäeval jõudsin ka veel sörkima. Läbisin linnatänavail vaikses tempos (6:35) 8,47 kilomeetrit. Aega kulus selleks 55 minutit ja 43 sekundit. Keskmine pulss 137.
Sel nädalal tahaks veel paar korda või vähemalt korra jooksma jõuda. Eesmärk on aasta kokkuvõttes 800 km täis saada. Palju puudu enam ei ole.


PS! Ajaloolastele olgu ära märgitud, et jooksmise ajal oli sooja +8,5 'C!:) On 26. detsember 2011.

No comments:

Post a Comment