19.12.11

Suurepärane sügis!

Lausa fantastiline, võiks öelda:) Jookse palju aga tahtmist ja aega on ning ei mingisugune valge löga ei sega seda tegevust. Tulin täna jooksmast ja silm suisa säras - küll oli hea. Tuled töölt, viskad jooksuriided selga, klapid kõrvadesse ja minek. Kuulad head muusikat ja kulged vaikses lõõgastavas rütmis.

Aga kõigepealt eelmisest jooksust, mis oli eelmisel kolmapäeval. Läbisin 7,63 kilomeetrit, stardiga koduukse eest. Tahtsin teha seda trennide trenni, ehk siis kulgeda 130 pulsiga. Natuka läks vett vedama, sest Filtri tee tõus vedas selle 131 peale. Aga pole hullu. Aega läks 52:01, mis teeb kilomeetri läbimise ajaks kerged 6:49.

Täna sai alles uuesti rajale, sest kiired ajad on hetkel ja palju üritusi kogu aeg. Üks ajab teist taga. Tegin natukene pikema tiiru - 9,76 kilomeetrit. Aeg 1:04:53 (6:39), pulss 133/159. Kah sörk linna vahel.

Olen ka viimasel ajal tihti saunas käinud, paar nädalat tagasi suisa viis päeva jutti:) Mulle kohe meeldib. Istud, viskad leili ja vihud end kasega. Eile käisin ja täna ka. Kuna homme viib töö lõuna poole, siis jooksmine küsimärgiga taas. Kolmapäeval ei ole kindlasti aega minna.

- 81,3

No comments:

Post a Comment