1.6.12

Mis tehtud, mis teoksil.

Eile oli selles mõttes tähtis päev, et kasutasin ära viimast soodsamat võimalust ja registreerisin end Tallinna Maratonile. Seega 9. september kell 9:00 tuleb stardis olla! Eesmärk teadagi milline, alistada see müstiline nelja tunni piir, mis seni kahel katsel ebaõnnestunud.

Vahepeal olen mõned hästi kerged trennid ka teinud. Möödunud nädala teisipäeval ja kolmapäeval käisin rattaga sõitmas.Distantsid vastavalt 21 ja 10 kilomeetrit. Sellised vaiksed kulgemised, et maratonist kangeid lihaseid teistmoodi pehmendada ja liigutada ning valmistada tagumik ette Rattaralliks, millest eelmises postituses juba juttu oli. Minu meelest õnnestusid mõlemad eesmärgid päris hästi.

Sel nädalal käisin kaks korda jooksmas. Teisipäeval Järve terviserajal, tegin seal neli ringi, mis on kokku 6,65 km. Tempo selline natuke kiirem kui sörk minu jaoks - 6:07 kilomeeter, igal ringil kaks suuremat tõusu ka sees, pulss 150. Kolmapäeval sörkisin niisama koduukse eest alustades 31 minutit ja 46 sekundit. Distantsiks mõõtis Endomondo keskkond 4,88 km aga samal päeval aktiveeritud Samsung Hope (kogusin 1€:) heategevuseks) 5,15 km. Nii et väike vahe tuleb sisse. Pulss sel korral keskmiselt 135 (6:31 km).

Aga ega nüüd polegi muud, kui on vaja mingisugune kava leida, mis aitaks maratoni läbida soovitud tempos. Siis veel isik, kes treeniks selle järgi:)

Suvisesse kavasse mahuvad veel juba nimetatud Rakvere Ööjooks, Pühajärve jooks, Kõrvemaa triatlon (suure-suure küsimärgiga, kuna ujumisoskus pehmelt öeldes kehvapoolne), Keila poolmaraton ja Ülemiste järvejooks.

2 comments:

  1. Anonymous6/6/12 09:25

    Pane oma kalendrisse 4.augusti Teraskoll kah kirja

    ReplyDelete
  2. No vaatame seda vahetult enne:)

    ReplyDelete