14.6.13

Puhkus hakkab lõppema...

Või noh, mis ta hakkab. Saigi läbi. Esmaspäeval vaja tööle minna taas.

Mis siis vahepeal tehtud? Peale Stockholmi Maratoni ei teinud kaheksa päeva grammigi sporti. Käisin staadionil jalgpallikoondisele kolmel korral kaasa elamas, ohtralt õlut, vahepeal Peipsi ääres saunakeses puhkamas, grillimised, ohtralt õlut. Puhkus noh:)

Aga selle nädala esmaspäeval mõtlesin, et proovin jooksmise ka järgi. Tegin koduukse eest 9,75 kilomeetrise tiiru, mis võttis aega 1 tund ja 31 sekundit (6:12 keskmiselt kilomeeter). Oli kerge ja hea. Vaevuseid maratonijärgseid ei midagi.

Kolmapäeval sõitsin rattaga 7,75 km (16,31 km/h, käisin pakil järel DHL-is) ja siis peale seda veel 20,5 kilomeetrit 22,6 km/h keskmise kiirususega.

Neljapäeval sõitsin ka rattaga 32,9 km, (23,9 km/h). Väga kõva tuul oli kohati vastu. Keskmine pulss 134, maksimaalne 172 (Üks järsk tõusuke Maarjamäelt Lauluväljaku taha Lasnamäele). Lauluväljaku juurest alla Russalka poole sai kiiruse 50+ peale ka korraks. Hea hoog üsna.

Homme on plaanis teha joostes Harku järvele tiir peale. Ei kavatse tormata, kuna kiirusetrenni pole sel aastal ühtegi teinud. 4:45 oleks hea aeg kilomeetri kohta küll.

Pikemas plaanis panen end vist kirja Sügisjooksule poolmaratoni proovima. Tahaks saada alla 1:45 aega.
Aga see eeldab jälle treenimist:) Ja rattaga tahaks rohkem sõita. Ajahädas pidevalt.

Olge vaprad!

No comments:

Post a Comment