2.12.13

Joostes talvele vastu.

Peale eelmist postitust olen mõnuga lulli löönud. Nohu on vaevanud, ohatis kaunistas pea tervet ülahuult. Ilm on olnud kõvasti alla selle, millega tahaks midagi teha. Pime, külm, tuuline ja märg. Vastik-vastik-vastik!!!

Üleelmisel pühapäeval sain end küll jooksma ja tegin 10,61 kilomeetrit ajaga 1:06:03 (6:14 km). Aga nädala sees ei midagi - igasugune huvi ja viitsimine puudus.

Eile aga sain taas kahenädalase vahega õue detsembri algust tähistama - sörkisin 6,53 kilomeetrit. Ajaliselt 44:29, mis teeb keskmiseks kilomeetri ajaks vaiksed 6:49. Aasta jooksukilometraaž 827.

Mis siis edasi? Üritan end nüüd kokku võtta ja kehakaalu allapoole saada. Esialgu pole see õnnestunud, aga tegelikult pole midagi selleks teinud ka:) Detsember on muidugi suurepärane kuu kaalulangetuseks, arvestades kõiki neid pika laua taga istumisi.

Aga ega nüüd pole muud, kui tuleb see paganama talv ära kannatada. Märtsi keskpaik päästab mind, siis on plaan minna kaheks nädalaks soojale maale ("treeninglaager") ja aprilli alguses tagasi tulles on juba ka siin ehk talutav olla.


No comments:

Post a Comment