8.12.13

Õrn liigutamine.


ESMASPÄEV 02.12.2013
Käisin õhtul vaikselt sörkimas. Tiirutasin natuke tänavatel, alguses oli kerge lumesadu, külma oli üks kraad ning maa oli valge ja selle all kohati libe jää. Kokku läbisin 6,3 kilomeetrit ajaga 44:22 (7:03), polegi jupp aega nii aeglaselt lonkinud. Ahjaa, eelmisel reedel läksin töölt jala koju. Ses mõttes, et teen seda ka iga päev, aga seekord läksin jala ka trepist alla, kõik 22 korrust. Järgmisel päeval olid säärelihased valusad:)

KOLMAPÄEV 04.12.2013
Töölt koju, kõht verivorste ja hapukapsaid täis. Siis natukene niisama vedelemist ja õue jooksma. Oi kus oli libe. Asfalt läikis suisa. Ühe korra oleks peaaegu külje ka maha pannud. Pidevalt pidi vaatama, kus natuke lund on, et paremat pidamist saada. Libedamatel kohtadel jooksin mööda suvist haljasala. Kokku jooksin 6,92 kilomeetrit, aega läks 44:06 (6:22 km). Panin toas kenasti pulsivöö ümber ja õue jõudes avastasin, et kell on toas:) Las ta siis oli, Endomondo aitas.

NELJAPÄEV 05.12.2013
Ostsin Sikupilli parklas hõlma alt ühed kasutatud pedaalid oma maanteerattale:) Nüüd hea kihutama hakata. Arvata on, et kiirus muutub oluliselt paremaks nüüd seetõttu.
Õhtul peale tööd kiskusin suusad kotist välja. Visuaalne vaatlus tuvastas, et klassikasuusad uued  koos sidemetega on olemas. Uisusuusad on olemas ja sidemed ka, sealt on vaja vanad maha saada ja uued peale. NIS-plaat, aga enda jõud üle ei käi. Vanadel klassikasuuskadel on vaja sidemed maha võtta ja uued peale osta. tavalised, kruvidega. Seega jääb üle ja annaks mõõduka tasu eest ära kahed SNS sidemed - klassika ja uisu omad (või on ühed kombid?). Siis otsisin välja rattakingad ja keerasin sinna alla klipid. Märtsis hakkan sõitma:)
Peale kogu seda jama läksin õue jooksma, oli taas libe kohati kõnniteedel, aga jäin püsti. Samas naelu alla panna on veel vara. Kilomeetreid kogunes 6,87, aega läks 44:29 (6:29). Ja mis on huvitav asi? Viimased neli jooksu on kõik olnud 44 min ja 6,XX km. Ja kõik on joostud erinevatel ringidel ja erinevates suundades:)

Tahtsin ka pühapäeval jooksma jõuda, aga läks nagu ikka:)

No comments:

Post a Comment