16.12.13

Nädal 50.


Esmaspäev - jooksin 9,03 kilomeetrit. Temperatuur oli -4, kuid tuult ei olnud, seega täitsa talutav. Lumi oli teed heaks muutnud  - libe enam ei olnud ja sai täitsa rahulikult joosta. Aega läks 59:36 (6:36). Mõned hullud käisid juba suusatamas. Samas Filtri tee uue osa kandis sõitis üks rattur veel eile mööda. Nii et liigutamist igale maitsele.

Teisipäev - lõunal käies tulin 16 korrust jala üles. Ei olnud pooltki nii hull kui ma kartsin:) Rahulikus tempos, ühe astme kaupa, nii et ei ajaks hingeldama ja higistama. Tuleb teinekordki proovida. Õhtul käisin jooksmas, 7,61 kilometrit, vaikne sörk ajaga 51:43 (6:48). Lund sadas kergelt, seega prillid ette, et silmad ka näeks. Tänavad olid heas korras, kergelt lumised, kuid mitte libedad, mis on jooksmiseks kõige olulisem. Naelu ei ole veel alla kruttinud tossudele. Külma oli -1 kraadi. Viisin ka suusad hooldusesse ja sidemete vahetusse. Kohe kui rajad suuska lõhkumata sõidetavad, tuleb rajale tormata. Lisaks soetasin tuulekindlad Crafti aluspüksid, mis on muide toodetud Leedus. Lähipäevil peaks ka elu esimesed suusapüksid saama. Oi seda täiendavat sõidukiirust, mis sellest tuleb!!!

Pekimagu oma kauneimas vormis!


Kolmapäeva õhtul hakkas natukene kurk kriipima ja neljapäeva lõuna ajal kerge nohu tekkima. Õue ei läinud.

Reede - panin end Tartu suusamaratonile kirja. Õhtul helistati ja öeldi, et suusad on valmis.

Laupäev - Käisin suuskadel järel. Ühtedel oli ikkagi unustatud sidemed vahetada, nii et kätte ei saanud. Mitte et neid vaja oleks, lund ju pole. See-eest on aga olemas nüüd suusapüksid. Ilvese ekstraklass, paksem versioon, sest talvel on ju külm meil.

Pühapäev - käisin päeval jalutamas mõne kilomeetri ja õhtul sörkimas. Kogu organismus oli imelik - jalad nagu pakud, pulss tundus kiiresti üles minevat ja iga väike tõus hingeldama ajavat. No paarikümne minuti pärast läks kergemaks. Sörkisin 6,55 kilomeetrit, aega sellele läks 43:15 (6:36). Tänavad olid lund täis, sest pea pool päeva oli sadanud ju. Õhtul keeras vihmale ja soojale.

3 comments:

  1. Või tal on spetsiaalsed suusapüksid.

    ReplyDelete
  2. maratoniks lasid suusa valmis teha juba vä?

    ReplyDelete
  3. no ikka. kes teab, millal jälle saab.

    ReplyDelete