19.5.14

Kevad on lõpuks saabunud.


Pühapäeval oli soe:) Käisin suisa lühikeste pükste ja t-särgi väel jalutamas. Samas kui hiljem mere äärde jõudsin, tuli ikka pusa peale ajada. Merelt tuleb veel päris külma tuult. Aga muidu oli päris mõnus.

Kuna ees on ootamas viimaste aastate suurim katsumus, Tartu Rattaralli (pikk ots!! pole kunagi läbinud), siis peab natuke end sadulas olemisega treenima. Laupäeval väntasin 38 kilomeetrit ja pühapäeval 55. Ega seda palju pole, aga abiks ikka raskel ajal. Loomulikult vaevlesin nädala alguses korraliku nohu ja kerge põskkoopapõletikuga. Seekord katsetasin Otriviniga, aitas isegi. Loomulikult doseerisin umbes kaks korda rohkem, kui juhend ette nägi, aga abi sain. Hetkel on olukord täitsa hea. Teisipäeval käisin veel saunas, hingasin kõvasti eukalüptiaure sisse. Aitas ka lõõra ja koopaid avada.

Rattarallini on jäänud kaks nädalat ning Harku järve jooksuni kolm. Seega tuleks mõlemat ala natukene harrastada.

Ahjaa, laupäeval käisin ka saatjana maijooksul. Mind päris tõsiselt huvitab, kas zoovolinik sekkuks, kui korraldataks jooks ainult meestele?:)

Täna hommikult tööle tulin sel aastal esmakordselt kinnasteta. Ei olnud ka mütsi ega buffi. Isegi särk oli lühikeste vartega:) Oli hea ja soe. Niiskegi sutsu. Nüüd lubab ju paariks päevaks troopilist kliimat. Näis.

No comments:

Post a Comment