22.9.14

Õõvastav eksperiment.


Esmaspäev.
Keerulised ajad ootavad keerulisi lahendusi. Kuna Berliinis tuleb maratoni joosta varavalges, mis mulle absoluutselt ei meeldi, siis tuleb jõuga ja jõuliselt režiimi muuta, et natukenegi harjuda. Seetõttu jätsin joomata kõik head humalaveed, vaatamata jalgpalli ja kobisin 22:45 koikusse. Ja oh imet, isegi jäin vist magama 15-20 minuti möödudes. Liiga hästi muidugi magada ei saanud, sest üks tegelane ärkas kolme aeg üles ja kippus juttu ajama. Kaks nädalat ei ole liiga pikk aeg, ehk peab vastu sellise loomkatse :)

Teisipäev.
No ei ole hommikud minu jaoks. Ärkasin kümmekond minutit enne seitset ja toppisin jooksuriided selga. Telefon näitas, et +3'C on väljas, õnneks kraadiklaas siiski näitas +9'C. Siiski hakkasid paaril esimesel kilomeetril käed külmetama. Oleks vaja olnud joosta 6:00 kilomeetri kohta ja 10 kilomeetrit. Oi kui raske ja kole see oli. Jalad veel ilmselt pühapäevasest poolmaratonist tuimad, kuid hingamine ja kogu organism nii rasked, et tempo hoidmisega, tegelikult selle saavutamisegagi, oli tõsiseid probleeme. Ilma naljata, kogu see jama oli kõvasti raskem, kui pühapäevane poolmaraton kokku. Hingeldama ajas kohati. Ilmselt kui oleks sama jooksu õhtul teinud, oleks see kordades kergem olnud. Aeg siis lõpuks 59:46 (5:59) ning viimased kolm kilomeetrit olid juba kergemad ja natuke jooksu moodi. Õhtul voodisse kell 23:00, aga magama jäin ehk 25-30 minutiga alles.

Kolmapäev.
Laps ajas jälle üles enne kella nii veerand tundi, kuskil 06:45 ajal. No ja siis jooksma jälle. Kavas oli 10 kilomeetrit, ja sinna vahele 8 korda 1 minut kiiresti ja sinna vahele veel 1 minut aeglast sörki. Seekord oli tunne oluliselt parem, kui päev varem. Ilm oli ilus, päike paistis, noh, eks alguses oli ikka muidugi jälle kätel jahe. Tegin kolm kilomeetrit ühtlases tempos ja siis lõigud. Lõikude kiirus võis olla umbes 4 minutit kilomeetri kohta. Ehk siis päris jooksjate aeglane seasörk:) Kodust siis taaskord Surfiklubini ja tagasi, kokku 10:05 kilomeetrit, ajaga 54:45 (5:27). Õhtul peale tööd tööalane kuulide ja kurikate veeretamise mäng Ku:lsa:lis. Loomulikult ka joogid ja suupisted, koju ja magama alles südaööl.

Neljapäev.
Magama õhtul natuke peale 23. Uni tuli üsna kiiresti, ni 10-15 minutiga.

Reede.
Ärkasin 07:08 ja pistsin punuma. Oli juba üsna talutav joosta. Kokku tuli 8,03 kilomeetrit ajaga 46:14. Tempo pidanuks küll olema 6:00 kilomeetri kohta, kuid tuli 5:45. Ei tundunud pingutamisena, pidevalt pidi mõttes end manitsema, et tempot madalana hoida. Õhtul kokkusaamine endiste koleegidega.

Pühapäev.
Jooksma kell 09:20 hommikul. No ei saa silmi lahti nii vara ja organismi käima. Ajab suisa hingeldama ja algus on väga raske. Võib-olla ka seetõttu, et magama sain poole ühe paiku alles. Täpselt sama rada, mis reedelgi. 8,03 kilomeetrit, aega läks 46:07 (5:45)

Sel nädalal on veel plaanis kaks trenni - teisipäeval 8km ja neljapäeval 5km. No ja siis reede hommikul Berliini poole teele.

Viimaste kuude lemmikpunt hetkel. Suurepärane plaat.

1 comment:

  1. Kui külm ära ei võta, võib veel sust inime saada

    ReplyDelete