7.11.11

Nädal 44.

Eelmise nädala jooksud veel kõik kirja panemata. Löön siis neli kärbest kohe ühe hoobiga.

Esmaspäeval käisin, üllatus-üllatus, jälle Järvel jooksmas. Seekord jooksin kolm "suurt" ringi, mis teeb kokku 7:05 kilomeetrit ja iga ring, nagu tähelepanelik sportlane teab, sisaldab ka kaht suuremat tõusu. Aega kulus 46:40 ja kilomeetri aeg 6:37. Keskmine pulss 140, tõusud ikka pisut mõjutavad seda näitajat.

Kolmapäeval läksin vaheldust otsima Harku metsa. Alustasin sörkimist selle koha peal, kust sportimise rada sõidutee alt läbi läheb. Ja jätkasin siis viitade järgi sellel Nõmme-Harku 15 kilomeetri rajal. Kuna Nõmmel olevat ringi polnud plaanis teha, siis pidi tulemuseks tulema kuskil 10 kilomeetrit. Nii oligi, gps näitas lõpuks kokku 10,18 kilomeetrit ja ajaks 1:06:41. Keskmine kilomeetri läbimise aeg 6:33 ja keskmine pulss 135 lööki minutis.Väga mõnus oli seal joosta, kerge rada, vähe rahvast. Lased aga klappidest kõrvadesse valju muusikat ja kohe hea hakkab:) Neljandal kilomeetril aga juhtus selline intsident, et kõht läks nii tühjaks järsku, et tuli tahmine kasvõi puukoort süüa. Õnneks see painaja kadus kuskil kilomeetri-pooleteise jooksul ära ja sai lõpuni rahulikumalt kulgetud. Autos oli üks õun ka kohe võtta. 80,7 kg oli kaal peale trenni.

Neljapäeval viisin lapse trenni ja ise kasutasin seda aega ka siis jooksmiseks jällegi. Sel korral siis linnatänavatel - Tehnika, Veerenni, Vana-Lõuna, Koidu, Kesk-Ameerika, Väike-Ameerika, Virmalise, Luha, Planeedi jne-jne...:) Kokku 8,51 kilomeetrit. Aega kulutasin kilomeetri kohta 6 minutit ja 11 sekundit, keskmine pulss 136.

Reedel hästi kerge sörk koos kaasaga. Koduuksest välja ja tiir linna peal. Peaaegu kuus kilomeetrit, täpsemalt 5,97 km. Aega läks 44 minutit ja 46 sekundit, 7:30 täpselt ühe kilomeetri kohta. Puls 123.

Kokku on 656 kilomeetrit sel aastal joostes läbitud. Mida on ikka veel koguni 218 kilomeetri võrra vähem, kui eelmisel aastal kokku. Samas sellest 65 km sai läbitud ajaliselt hiljem, kui täna kalender näitab. Nii et ehk nii 750 saab ikka kokku. Parem ikka, kui mitte midagi. Täna jälle sussid juba sügelevad, kuna nädalavahetus möödus äärmiselt ebasportlikult.

No comments:

Post a Comment