18.11.11

Probleemid pulsiga.

Nagu tänapäeva "kvaliteet"-veebimeediale kohane, tuleb võimalikult suure klikkide arvu saamiseks panna intrigeeriv pealkiri, mis ei ole reeglina tõsi, kuid natuke siiski haakub käsitletava teemaga.
Tegelikult on probleem kellaga või vööga, mida ma ise kahtlustan. Kellal sai suvel patarei vahetatud, kuid vööl mitte, kardan et see on tühi ning ei tööta seetõttu korralikult. Nimelt on asi selline, et nii kui jooksma hakkan, viskab pulsinumbrid kohe taevasse. Kõigub seal kuskil 160-170 vahel. Ja siis mingi hetk, nii 10 minuti pärast kukub õigesse kohta, ehk siis 130-140 kanti viimaste trennida ajal, püsib natuke ja siis lendab jälle kosmilistesse kõrgustesse. Samas ma tempot ei muuda, enesetunne on hea, ei hingelda. Nii et mingi jama on tehnikaga. Sest ma nagu ikka natuke tean, mismoodi ma ennast tunnen ja kuidas hingan, kui pulss on 170 kandis.
Aga trennidest ka. Eile oli kindel soov minna ja Pirita pikk ring läbi joosta. Tõusude tõttu:) Ja sinna ma läksingi. Hakkasin kohe parklast jooksma, tegin tiiru ära ja jooksin auto juurde parklasse tagasi. Arvatavasti kuskil 7,6 kilomeetrit kokku, sest ring olevat ju 7,2 ja parklasse edasi tagasi veel ca 400m. GPS ei taha seal metsa vahel hästi tööd teha, sest pikk tagasirge on sinka-vonka Endomondos end maha joonistanud. Kokku näitas 8,0 km, aga nii palju ei saanud see olla.
Aga joosta oli iseenesest hea ja mõnus, tõusud olid väga mõnusad võtta, laskumised liiga järsud, et joosta. Kokku läks aega 48:57, keskmine pulss ehk kuskile 145 kanti.

Teisipäeval tegin sutsaka linna vahel. Koduuksest välja ja leekima. Kuna oli kiire peale seda jalgpalli vaatama, siis oli lühike 6,5 kilomeetrine ots. 40:21 koguajaks ja 6:12 kilomeetri ajaks.

Nädal algas jooksuga Järvel. Kuus lühikest ringi, mis teeb kokku 8,8 kilomeetrit. Aega kasutasin jooksmiseks 54 minutit ja 58 sekundit, kilomeeter sai keskmiselt läbitud ajaga 6:12. See natuke üle kuue minuti kilomeetri kohta tundub praegu hea sörgitempo olevat.

No comments:

Post a Comment