24.3.13

Ei sula lumi, ei sula pekk.

Teisipäev, 19. märts - pulsijooks 130.
Plaan nägi ette hoida pulssi stabiilsena. Kuna oli teada, et joostes eriti sooja ei saa, siis panin kätte paksud suusakindad, peale kileka asemel sellise soojema spordijope ja sooja pesu peale jooksupükste asemel, mida viimasel ajal kandnud olen, paksemad rattapüksid. Tasus ära, sest niimoodi oli päris mõnus soe olla, hoolimata üsna kõvast tuulest ja seitsmest miinuskraadist. Rada kulges koduukse eest Aljoša juurest mööda Tehnika tänavat Endlani välja, siis tagasi mööda Koidut, Pagaripoiste eest läbi ja mööda Herne uulitsat koju tagasi. Kokku tuli 7,4 kilomeetrit, millele kulutasin ülipikad 57:13 ja keskmine uimamiskiirus tuli 7:45:)

- 84,4 kg

Neljapäev, 21. märts - jälle pulsiga 130.
Kava järgi tuli joosta 10 kilomeetrit. Arvasin, et selleks kulub umbes 1 tund ja 15 minutit. Kohe töölt koju jõudes riided ringi ja tänavatele. Ilm oli jällegi -7'C ja üsna kõva tuul, kuid täna oli kuidagi eriti kerge sellise olematu tempoga sörkida. R2-s oli vahva saade "R2 Keikka", mida juhtusin ka nädal tagasi kuulama. Seekord esines Stereophonics. Nime ma küll teadsin, aga ühtegi lugu nendega seostada poleks osanud. Hiljem selgus, et kolme lugu olin varem küll kuulnud. Täitsa kuulatav asi. Aeg möödus kiiresti ja 1:14:45 hiljem olin koduukse ees tagasi. Läbitud distantsiks oli 9,9 km (7:33), nii et päris täpselt sai aega hinnatud:)

-83,9 kg



Pühapäev, 24. märts, pikem jooks. 
Kuna ei ole veel mahti leidnud seda maratonikava täpselt paika panna, siis jooksin nö. umbes. Paelad kinni ja  minek, plaanis ikkagi kaks tundi täis tiksuda. Täna sai joostud nii, et mööda Magasin ja Tehnikat Nõmme teele, mööda seda Tammsaare teeni välja, siis sealt Järvevana kaudu Ülemiste keskuseni ja siis veel Majaka, Vilmsi ja Gonsiori. Kokku tuli 16,87 kilomeetrit, 2:00:55 (7:10), pulss 145 vist umbes, sest alguses vöö ja kell vigurdasid. Pildus numbreid ka tihti 160-170 kanti. Kuigi tegelikult jooksin terve tee üsna rahulikult, suu kinni ja nina kaudu hingates vaid. Seega pulss ei saanud väga kõrge olla. Ilm oli üsna hea, vaid kraad külma ja päike paistis. Kohati oli mustadel pükstel isegi vähekene soojust tunda:) Enne veel lõuna ajal käisin kärutamas ka täna, seal tuli üheksa kilomeetrit kokku. Nii et väljas sai viibitud kokku kolm ja kolmveerand tundi ja liigutud pea 26 kilomeetrit. Abiks ikka raskel ajal. Kohe panen sauna kütte ja viha likku!

-84,4 kg

No comments:

Post a Comment