20.3.12

Homme on puhkepäev! :)

Korra nädalas on isegi kirjutada jube igav ja tüütu, lugeda on ilmselt veel hullem. Noh kui keegi loeb:)

Aga selle nädala kaks esimest trenni on tehtud, täna jälle pool tundi sörki 130 pulsiga. Stromkalt minema ja Hawaii Expressi juures sai veerand tundi täis, ümberpöörd ja tagasi. 4,45 kilomeetrit sain kokku, 6:45 kilomeetri kohta keskmiselt aeg. Startisin natuke peale poolt üheksat õhtul ja üllatuseks oli see puitsilla, või mis iganes see ehitis seal on, äärne ala nii kolme-neljasaja meetri ulatuses valgustamata. Aga õnneks muu valguskuma ikka aitas ja ninali ei pidanud kukkuma. Jooksjaid oli sellise kellaaja kohta veel päris palju liikvel ning ka ühte ratturit nägin. Lisaks muidugi niisama jalutajaid ja koeratajaid.

Eile hommikul tööle jalutades oli küll väga hea meel, et pühapäevase pika jooksu ajal selline ilm ei olnud. See oleks ilmselt üsna ebameeldiv, kui peaks jooksma üsna kõva tuule ja suure lörtsi käes. Õhtul aga, esmaspäevadele kohaselt, läksin spordihalli, et oma lõigukesed ära teha. Kõigepealt kolm ringi soojenduseks sörki ja siis 6 X 800 meetrit, aeg 4:20 eesmärgiks ja nende vahel 2 minutit pausi. Esimene 4:20, teine 4:14, kolmas 4:14, neljas 4:17, viies 4:13 ja viimane 4:19. Pulss püsis kuskil 145-147 kandis viimasel kahel ringil, nii et selline üsna kerge tempo tegelikult. Nii 5:20 kilomeetri kohta. Siis veel kolm ringi sörki ja nii kogunes läbitud maaks 6 km. Tegin peale seda omaarust päris korralikke venitusharjutusi veel minutit kümme.  Pärast jälle jõusaalis paarkümmend minutit. Kohe hea ja kerge trenn pärast 24 kilomeetri jooksmist.

Suunto kella sportliku aktiivsuse tase on talvise 2,0 pealt juba 5,0 peale tõusnud, ehk siis kolm taset üles:)

3 comments:

  1. Mõni ikka loeb :)
    Aga mudu häirivalt hea kiirus sellise pulsi juures :)

    Viljandis paneme tossud joonele, teeme 50 minutiga tiiru pääle sellele järvele :)

    ReplyDelete
  2. ei mingit võiduajamist:) pealegi on paar päeva varem vaja ju kõrvemaal 16 km joosta, kes seal viljandis siis kihutada jõuab. sel aastal läheb nii, et harku järv jääb vahele, seega polegi mõtet kimada, kuna sari kirja ei lähe nagunii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise kavatsen paar päeva varem 75 km-i rattaga sõita.
      Viljandi saab põnev olema :)

      Delete