22.10.12

Mõõdukalt-mõõdukalt.

TEISIPÄEV
Õhtune graafik oli väga kiire:) Vaja oli joosta ja siis jõuda sõpradega jalgpalli vaatama kaheksaks.Meie võit lõpuks. Aga läbi häda ja hädiselt. Erinevalt meie staarblogijast mulle see mäng meeldib ja vaatamine raisatud ajana ei tundu.
Panin siis koduukse eest ajama vaikselt kell pool seitse, Herne ja Magasini tänav, siis pikemalt Tehnikat. Väike-Ameerika, Koidu jne-jne:) Kokku silkasin läbi 8,9 km ajaga 50:06 (5:38 km). Keskmiseks pulsiks näitas tehnika 147.

NELJAPÄEV
Õhtul veerand tundi enne kaheksat olin Järve terviseraja parklas ja pistsin kohe punuma. Tegin kuus lühikest ringi, mis tähendab, et seal vahepealse lagendiku ees keerasin tagasi ja sinna tõusudele-laskumistele jälle ei läinud. Kokku tuli täpselt 9,0 kilomeetrit, aeg 54:13 (6:01 km), pulss 146. Vihm oli oma töö teinud ja oli paar-kolm porisemat kohta. Pirita ilmselt oli lausmülgas ja Harku poolmülgas:) Ega varsti tuleb vist talvised tossud välja otsida. Need ju veekindlad, suurema mustriga ja poris jooksmiseks oluliselt paremad.

PÜHAPÄEV
Kerges pärastlõunases uduvihmas alanud jooks viis läbi kesklinna mere äärde, sealt Pirita Selveri juurest üles Lasnamäele ja läbi selle koju tagasi. Kokku tuli 16,69 kilomeetrit, millele kulus aega 1:38:14. Keskmiseks kilomeetri ajaks tuli 5:53 ja pulsiks 152. Alguses oli natukene nagu raske, aga mida edasi, seda paremaks enesetunne läks. Jooksjaid oli päris palju näha sel päeval.

No comments:

Post a Comment