28.10.12

43

TEISIPÄEV

Kuidagi on kujunenud nii, et teisipäeviti on alati trennipäev. Vähemalt kõik oktoobri teisipäevad on olnud ja proovin ka järgmise nädala kirja saada. Öösel olid Lõuna-Eestis esimesed öökülmad, Võrus koguni -4. Pealinnas õnneks oli umbes samapalju plusskraade. Õhtul kell kaheksa jõudsin taas Järve terviseradadele. Klapid kõrva ja "Rahva Oma Kaitse" taustaks tiksuma. Nii on hea ja lõbus joosta, ennegi proovitud. (Eriti hea on pühapäeviti pikkadel jooksudel, kui alustada kell 11 ja tiksuda kolm tundi) Tegin kolm ringi, mis teeb kokku 7,1 kilomeetrit. Aega läks 39:14, seega keskmine kilomeetri aeg 5:32 ja keskmine pulss 153.

NELJAPÄEV.
Täna oli siis see päev, mil tuli esimene sutsakas lund sel hooajal. Õnneks olid kahjud veel minimaalsed ja midagi maha ei jäänud. Samas järgmised paar päeva lubab taas halba ilma. Ebameeldiv. Aga pole halba ilma heata - iga mööduv päev toob kevade lähemale:)
Õhtul tulin töölt koju, panin lambatükid ahju, sauna järgu ja läksin jooksma. Vahepeal ikka kippus paranoia ka peale tulema, et kas maja juba ikka hakkab maha põlema või mis. Kuigi saun on ühtelugu "üksi" järel ja ootab, millal trennist kojujõudja sisse hüppab. Ahi küll tavaliselt üksi ei toimeta, aga tegin kõik selleks, et kärssamaminekut vältida. Loomulikult ei olnud midagi juhtunud, kuid teinekord enam nii ei tee, muidu kogu aeg jooksu ajal mõõted ahjus. Ja tuli takus. Kokku sai joostud 6,97 kilomeetrit ajaga 38:05, mis teeb ühe kilomeetri ajaks keskmiselt 5:28. Pulssi ei oska öelda, sest nii jaheda ilmaga vöö jälle vigurdas vahepeal. Sooja oli kolm kraadi.

REEDE
Hommikul ärgates oli kõik halvasti. Maa valge, tugev tuul, libedus. Hakkab see jama pihta.

Nädalavahetusel trenni ei jõudnud.

No comments:

Post a Comment