22.7.13

500 kilomeetrit.

Reede:
Õhtul peale tööd, vahepeal küll süües ja niisama asjatades, tuli tahtmine väikesele jooksule minna. Käisin Kadrioru pargi kandis ja kokku läbisin 6,61 kilomeetrit ajaga 43:21 (6:33). Kui eelmises postituses virisesin pulsivöö kallal, siis seekord sain ta kuidagi kenasti tööle - keskmine pulss 135. Kuna kehakaalu on vaja alandada, siis jõin kõik kodus leiduvad õlled ära ja peale seda ei ole suisa kaks päeva mekkinud. Kaal on reageerinud sellele kilose tõusuga. Võitleb vist vastu. Näis!

Laupäev:
Mul oli täiesti kindel plaan minna ja maastikuratas esmakordselt sel aastal kurjaks ajada. Pumpasin kummidki täis ja õlitasin keti ära. Aga päeval oli nii palju asjatamist, et ei jõudnud ega jõudnud. Lõpuks kui kell oli kaheksa õhtul, olin valmis startima. Siis meenus selline tõsiasi, et erinevad pedaalid on ratastel. Ja et kas tuleks ära vahetada klipid kingade all, või pedaalid rataste küljes. Viimane tundus lihtsam, kuid ainult tundus... Kuna spetsiaalset võtit pole, siis ei mahtunud tellitav võti maastikuratta pedaalide vahele ja ei õnnestunudki neid eemaldada. Ühtlasi oli selle mässamise käigus läinud juba nii hämaraks, et enam polnud tahtmist kingadega ka mässama hakata. Ja sõitmata see sõit jäigi. Ratas, muide, on porine veel - eelmise aasta Kõrvemaa. Olen halb peremees oma vokile.

Pühapäev:
Lõuna paiku sai jalutamas käidud, suisa ca 8 kilomeetrit. Vanalinn oli paksult turiste täis - kena kohe vaadata. Õhtupoole sättisin end jooksma. Nagu hiljem selgus, täitus selle käigus pealkirjas mainitud 500. jooksukilomeeter sel aastal. Ega seda just palju ei ole ning eelmise aasta tasemeni jõudmiseks peab veel natukene rohkem juurde jooksma. Tundub teostamatu. Tiiru pikkuseks kujunes 13,38 kilomeetrit, aega läks 1:28:13 (6:36). Käisin Järvevanal ja Peetri külas. Selline hea ja kerge jooks pulsiga kuskil 135 kandis, sest kell ja vöö loomulikult jälle vigurdasid. 

- 83,2 kg

Kuna kava aitab distsipliini hoida, siis panin paika ka plaani, silmas pidades Sügisjooksu raames joostavat poolmaratoni. Maratoni sel aastal ei jookse. Eks ole seda rada juba kaks korda läbitud ka:)
runners world ja cool running abiga koostatud:)
Algul mõtlesin, et ehk täna rattaga tiirutama Järvele, kuid ilm on nagu hilissügisel...

5 comments:

  1. Kle poolmaratoni jaoks küll kava pole tarvis :)

    ReplyDelete
  2. sa loe korralikult - kava on vaja selleks, et joosta üldse:) poolmaratoni ma jooksen sel laubal ka, ilma kavata :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous22/7/13 20:12

    Mis aeg selle kavaga tuleb?

    ReplyDelete
  4. ega kava aega ei tee:) aga ehk õnnestub 1:44:59 või alla...

    ReplyDelete
  5. Peaks vist ikka ise ka seda äppi ära kasutama ja mingi jooksueesmärgi endale seadma...

    ReplyDelete