19.7.13

Ta jookseb siiski.

Teisipäev
Kui taaskord sai esmaspäeval üle hulga aja jooksuots lahti tehtud, siis tuleb tunnistada, et jalad olid ikkagi tuntavalt kanged järgmisel päeval. Seetõttu küpses plaan, et tuleb natukene peale sörkida. Tempota, peaaegu jalutades. Nii tegingi. Väänasin pea veerand arbuusi makku ja asusin kõht ees sörkima. Algus oli vaevaline seetõttu:) Kuna ilm oli külmaks keeranud, siis pikad püksid ja särk olid abiks. Ei pidanud seda valikut kahetsema. Tavapärane Tehnika, Vana-Lõuna ring väikese mugandusega. Läbisin 5,08 kilomeetrit, aega läks 37:07 (7:18! km.). Jooksutabelis on võetud nüüd siht mitte teiselt lehelt välja kukkuda:)

Viimase kahe aasta jooksul ei ole minu arust paremat laulu tehtud:

Neljapäev
Vaatasin tänase kahe koleda tõusuga tuurietapi ära ja vedasin oma lodeva ihu tänavatele. Ei teate täitsa mõnus oli taaskord sörkida. Klapid peas ja vali muusika meelt lahutamas ja pingeid maandamas. Puhus päris kõva tuul, kuid muidu oli temperatuur normaalne.

Vahepeal hakkas ka tibutama, kuid see ei kestnud üle minuti. Pulsivöö ja kell ja keha ei saa omavahel joostes ikka kuidagi kokkuleppele. Kohe kui jooksma hakkasin, viskas numbrid 160+ peale. Siis poole tunni pärast kukkus järsku alla ja oli sama tempo juures 128-134 vahel:) Siis jälle üles tagasi ja alla ja üles... ja kui enne lõppu tegin ühe laulu pikuse kiirenduse, nii umbes neli minutit, siis tõusis pulsinumber kellal 162 pealt 164 juurde:) Ühesõnaga mingi jama on. Kokku läbisin täna 10.34 kilomeetrit, aega läks selleks 1 tund ja 10 minutit.

Tänase trenni lemmiklugu oli see:

Mõlemad ülalpool mainitud kergemuusikakollektiivid on minu meelest ka suurepärased esinejad ja nende kontserte on olnud tõeline nauding oma silmaga jälgida. Soovitan soojalt!:)

Kaal teeb muret. Üritan nüüd ikkagi 3-5 kilo allapoole saada. Moto on - alustan homme!:)



3 comments:

  1. Ütle siis kuidas sa need 3-5 kg allapoole saad, mul on sama asi plaanis.

    ReplyDelete
  2. no mul on, kust võtta, see on suur erinevus:) kui ma natuke toitumist jälgin ja õllekaanimist piiran, siis ei tohiks see olla ülemäära raske. lisaks on plaanis nüüd väheke aktiivsemalt treenima hakata sügiseseks poolmaratoniks.

    ReplyDelete