22.8.13

Algamas on võistluste aeg.


Täpselt kaheksa päeva ei teinud mitte midagi, mis sarnaneks spordiga. Kalapüük oli vast sellele kõige lähemalolev tegevus.


Sel esmaspäeval jõudsin tagasi ning haarasin kohe teisipäeval endal juustest ja vedasin trenni. Kerge jooksuots linnatänavail - 8,19 kilomeetrit ajaga 46:54 (5:44).

Eile ehk kolmapäeval ajasin maastikuvoki kurjaks ja suundusin Järve terviseradadele, kus tegin kerges tempos kaheksa ringi ja siis koju tagasi. Kokku 30,43 kilomeetrit, keskmine kiirus 22,8 km/h, aega 1:20:12 läks sellele, pulss 140. Sai ju end lolli peaga siiski Tartu Rattamaratoni pikale distantsile kirja pandud. Oi ma mäletan, kuidas ma seal 2007 aastal surin rajal. Enne seda oli 63 kilomeetrit ju distants. Mis oli mõnus. Ja siis järsku selline pikk ots. Ilma trennita peaaegu, sest suvel oli jalg kipsis, ca 8 kg raskemana, kui praegu olen. Loodetavasti läheb sel korral kergemalt ja saan ikka hakkama alla viie tunni...

Täna jälle kerge jooks. Jalad olid natukene pehmed, sörkisin 6,1 kilomeetrit ajaga 34:51 (5:43). Homme puhkan. Laupäeval kavas Ülemiste järve jooks ja pühapäeval, kui allah annab, siis väheke pikem rattaots ehk. Mis tähendab minu skaalal umbes 40km:). Kui kõik hästi läheb, saan enne rattamaratoni ehk 1000 km täis sel aastal isegi rattal veedetud.

4 comments:

  1. Kellele on 5:43 sörk, kellele mitte...

    ReplyDelete
  2. eks ma natuke liialdasin ka. jooksin kergelt, mitte ei sörkinud:) pulss ikka seal kuskil 145-150 vahel selle tempoga.

    ReplyDelete
  3. Tule pühapäeval sõida siin:
    http://www.aerobike.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=256&Itemid=336&lang=et

    Pundis lõbusam ja saab kergemalt lasta.
    Pikal on muidu Tervisespordi grupp ka - lasevad kusagil 28-30 km/h keskmisega ehk rahulikult distantsi läbi.
    Aa noh pikk on 90 km-i, sa nii palju ei viitsinud sõita.

    ReplyDelete
  4. kole kulukas trenni jaoks :) ja praegu tuleb ainult maastikurattaga valu anda.

    ReplyDelete