8.11.10

Egotripp.

Te ju võite oma peenetes fäänsi-šmäänsi ventilaatori-trennides, grupi-kallides ja tehnika-teraapiates käia ja ennast vöödiliseks treenida, kuid lõppude lõpuks loeb vaid õige ja tipptasemel varustus! See on see, mis paneb tegelikult jõuvahekorrad paika! Mitte mingi treeningplaan :)

Tegelikult oli küll hoopis nii, et viimased paar jooksu näitasid selgelt, et suvise sussiga enam joosta ei kannata, vähimgi vesi ajas jalad kohe märjaks ja see on ka kevadest teada, et nagu natuke lund/jääd jala alla jääb, siis oleks nagu uisk all. Seetõttu otsustasin täna mitte jooksma minna ja seda aega poodlemiseks hoopis kasutada. Viisin lapse trenni ja ise seadsin sammud A&T Sport kauplusesse. Seal aga vedelesid kohe sissepääsu juures ühed 40% alla hinnatud käimad. Passisin jalga ja istusid nagu valatult. Pole küll veekindlad, kuid need viimased maksavad ikka liiga palju minu jaoks. Võtsin ligi, käisin kodust läbi, jooksuriided selga ja kähku testima:) Aega küll palju polnud aga asja ikka natuke sai. Sörkisin tasakesi 3,8 kilomeetrit ajaga 23:13 (6:07 min/km), keskmine pulss oli 141. Pidamist oli tallal küll, proovisin ka lumel ja jääl, tunne oli hea. Alguses vedasin küll nööri liiga kõvasti külge, mistõttu mõne aja pärast hakkasid jalad valutama. Teate küll seda uue uisu tunnet ümber jala? :) Siis aga andsin nööri järgi ja asi oli korras. No eks ta ole ka suures osas selline enese meelitamine/motiveerimine. Ostsid uued tossud? No vot nüüd mine ja jookse siis ka :)  

5 comments:

  1. Ostsid ühtede suve tossude asemele teised?
    Hea valik :)

    ReplyDelete
  2. no see pole ikka päris suvetoss:) lihtsalt ei ole core-tex materjalist pealsed. st et vees ikka joosta ei saa. tald on muide sel täpselt sama mis veekindlatel. nii et ära kobise, kilu :D

    ReplyDelete
  3. suusatamiseks suht kehvavõitu kets :)

    ReplyDelete
  4. sel aastal ei tulegi lund maha:) imiteerige aga!

    ReplyDelete
  5. Soomes ikka tuleb. Ja kui ei tule, siis Helsingis on ju tunnel, kus saab juulis ka suusatada.

    ReplyDelete