6.5.12

Viimane pikk jooks.

Mitte nüüd lõplikult ma arvan, aga enne Riia maratoni küll:) Täna nimelt käisin ja sörkisin madala pulsiga 23,71 kilomeetrit. Mööda meie kauni kodumaa pealinna tänavaid, enamasti küll kohtades, kus valitsev linnapea ilmselt enamushääli ei saa. Tondi, Lilleküla, Linnuküla, Järvevana. Oli päris mõnus. Alguses tegi vasaku jala kannakõõlus pisut krõkse, siis oli vaja otsida päikesepoolseid tänavaid, et jahe ei oleks, kuid peale poolt tundi oli kerge ja mõnus kulgeda. Keskmine pulss 135, kilomeetri kiirus 6:15 keskmiselt. Kaasas olnud batoon ja kaks geeli jäid minust puutumata, sest enne söödud puder hoidis kenasti kõhu vajalikus seisus. Jookigi läks napid pool liitrit vaid. Kaal 79,2 kg.

Kolmapäeval puhkasin peale Viljandit, neljapäeva õhtu viis mind ühte restorani Raekoju platsis, seega nihkus sörk päeva võrra edasi. Reedel käisin Järvel ja tegin oma tiirud ära. Pulss 129 keskmiselt, läbitud distants 6,2 kilomeetrit. Aega kulus 44:39, mis teeb kilomeetri ajaks tasased 7:12.

Selle nädala "saak" seega 46,74 km. Homme viimane lõigutrenn, pühapäeval Tartu nelikürituse raames 10 kilomeetrit, kuid ülejäänud aeg kulub nüüd kuni maratonini vaid 130 pulsiga sörkimistele ja sedagi vaid 30-40 minutit ja kolm korda nädalas. Kaks nädalat veel jäänud ja siis on see tehtud loodetavasti :)

4 comments:

  1. Anonymous9/5/12 22:36

    Pühapäeval võta väga rahulikult. Tempotrenni ja võistlusena läbides teed endale ainult kurja.
    Võita ei ole enam midagi, küll aga on kaotada nii mõndagi.

    Treener

    ReplyDelete
  2. ma loodan et 55-60 min ei tee kurja ?:)

    ReplyDelete
  3. Anonymous10/5/12 12:06

    eks ole nagu tavaliselt, et kui stardipauk käib siis mõistus kadunud ja ikka kihutad viimase piiri peal.

    Endal raske seetõttu, et 23km esmakordselt eliitgrupis stardin ja tahaks head tulemust, kuna vorm tundub tõesti hea olevat, samas nädala pärast 42km Riias, ja ka sealt võiks isikliku rekordiga naasta. Seetõttu ei tahaks 23km pildituks ka joosta ja võtmesõnaks on siinkohal taastumine.

    ReplyDelete
  4. Anonymous10/5/12 14:00

    Kindlasti tasub arvestada pinnaste erinevusega - Tartu 10km enamjaolt pehmel pinnasel, mis väsitab asfladil treeninu jalgu ka siis kui kõige kiiremini ei jookse ( ei võistle).

    Ka treener

    ReplyDelete