6.5.13

Asjadest.

Peale puhkust (vaata ka eelmist postitust) tuli minna otse tööasjus Tartusse ja seetõttu kolm päeva olid jälle kohe trennivabad.

Esmaspäeval 22. aprillil siis jooksma taas,  käisin tegin Järve terviseradadel kolm ringi vahelduva tempoga jooksu. Kokku 7,18 km. ajaga 43:22, mis teeb kilomeetri ajaks keskmisel 6:02. Pulss 149.

Teisipäeval 23. aprillil oli kavas 11 kilomeetri jooks, mille sees 8X1 minut kiired lõigud ja seejärel veel 8X30 sek. kiired lõigud. Minu puhul tähendasid need siis ca 4:00 tempot. Kiiremate lõikude vahele tegin topeltpikad sörgid - ehk siis minut ja kaks, ja pool minutit ja minut:). Läks hästi täitsa. Aega kulus kokku 1:05:35 (5:57 keskmine).

Neljapäeva 25. aprilli hommikul läks uni vara ära ja läksin jooksma. Tegin 8 km. sörki enne tööleminekut. 53:06 (6:38)

Laupäeval 27. aprillil oli aga Kõrvemaa kevadjooks. Läksin lihtsalt trenni tegema. Rada oli jälle muudetud, kuna lumi ei taha sulada ning joosta tuli kruusateel edasi tagasi. Kaks kaheksakilomeetrist ringi. 14 kilomeetrit jooksime koos kamraadiga, viimased kaks kiirendasin natuke. Ehk siis jooksin umbes minuti kiiremini kilomeetri, kui enne. Kokku sain ajaks täpselt 1:25.

Esmaspäeval 29. aprillil sörkisin jälle linna vahel. 8,56 kilometrit ajaga 57:51 (6:45), pulss 130.

Kolmapäev 01. mai. Viljandi järve jooks. 2QuickStart.
Neljanda kilomeetri lõpuks olin suutnud end nii kinni tõmmata, et järgmised kaks kilomeetrit tuli sörkida 6 min/km tempos, et üldse ellu jääda. Lõpus sai jälle natuke kiiremini joosta. Aeg tuli vist 58:51. Kohutavalt raske oli seekord.

Reedest olen siis haige. Neljapäeval tekkis nohu, reedel palavik. 38,3 oli rekord. Lapäeval jätkus nohuga ja 37,7. Pühapäeval hull köha, vist number kaks edetabelis. Õnneks palavikku pole olnud peale laupäeva. Trennides jälle vahva auk sees - pikk jooks "joostud" ja puha:(

Positiivset kah. Kaal oli pühapäeva hommikul 81,4. Selle aasta senine väikseim. Veel märtsis oli 86. Hetkel on käimas ka ettevalmistusperioodi raskeim osa maratoni silmas pidades. Viis nädalat enne starti kodus õlut ei joo. Kes teab, see teab, kui raske see on:).

Hetkel näitab tervis õnneks olulisi paranemise märke. Juba hingan vabalt peaaegu ja ei köhi eriti.

No comments:

Post a Comment