21.5.13

Stardini alla kahe nädala.

No ei olnud hea olla eelmisel nädalal. Röga kurgus endiselt vaevas ja ajas köhima samuti. Nüüdseks võib öelda, et 90% ulatuses olen terve kui purikas. Tavapärane väike nohu, mis ei kao kunagi ja vahepeal harva käib väike köha peal.
Mis siis vahepeal tehtud on? Suurt ei midagi:)

Peale Tartu Jooksumaratoni tegin teisipäeval väikese 6 kilomeetrise lõdvestava jooksuringi 7:11 tempoga(ta), aeg 43:05. Peale seda oligi nagu veel raskem järgmisel päeval.
Neljapäeval aga ajasin end rattale ja avasin kodumaise hooaja väikese lühikese veeremisega, et lihtsalt liigutada, kuna jooksma ei riskinud minna. Sõitsin mere äärest Viimsisse ja tagasi, kokku 23,2 km., keskmine kiirus 24,1 km/h.
Reedel oli viimane tööpäev ja õhtul läks tähistamine hea hooga, seega laupäev möödus end ja enesetunnet otsides, pühapäeval aga ajasin end siiski välja ja jooksin 10,44 km ajaga 1:00:43 (5:49). Tegelikult oli küll plaanis teha viimane (ja paraku ka esimene) pikk trenn, kuid selle lükkasin esmaspäeva peale. Siis tegin sellise pikema tiiru läbi Lasnamäe ja Pärnamäe ja Randvere tee. Kokku tuli 24,15 km., aega läks 2:27:30 ja keskmine tempo 6:06.
Täna kasutasin veelkord ratast, seekord transpordivahendina, et Mustamäel käia. Kokku väntasin tasases tempos ca 25 km (17-18 km/h).

Nüüd siis veel väikesed ja aeglasemad sutsakad jäänud ja siis järgmisel reedel Stockholmi.

No comments:

Post a Comment