9.5.13

Uus algus.

Nii.
Haigus selleks korraks jälle seljatatud ja täna sain üle nädala taas sörkima. Tegin 9 kilomeetrit 130 pulsiga. Aega läks 1:06:14 (7:22). Aljoša kanti vältisin, kuna tänasel päeval oli seal sadade või pigem tuhandete kaupa liigset rahvast.

Jooksukilometraaž ületas alles kolmesaja piiri. Olen kavadest kõigist pikalt maas, aga mis sa teed. Muidu oli täitsa hea täna, välja arvatud esimesed mõnisada meetrit, kus peas käis iga sammuga vasakus oimukohas valu läbi.

Esmakordselt sel aastal oli hea soe ilm - uus suvi vist ikkagi saabub kunagi, peale seni puudunud kevadet. Keset päeva olin tunnikese väljas päikese käes ja lühikese varrega särgiga oli ülimalt mõnus peesitada.

Lisaks otsustasin esmaspäeval töölt lahkuda ja esitasin vastavasisulise avalduse. Veel ei tea, kaua jätkan, aga mitte rohkem, kui neljanda juunini.  Mis edasi? Veel ei tea, eks aeg näitab. Uus olukord.

Laupäeva õhtul on plaanis minna Tartusse aklimatiseeruma ja pühapäeval Otepää-Elva ots läbi joosta. Seekord trenni mõttes, et maratonitempot proovida. 5:30-5:40 eesmärgiks hoida. Loodetavasti on ilm hea, et ei sajaks ja oleks ikka +15 vähemalt. Aga hetkel on ilmateade kahjuks selline kehvavõitu.


No comments:

Post a Comment