8.6.11

Jooksudest kah!

Üleeile sai käidud natukene kiiremas tempos jooksmas Vana-Tartu maantee alguses. 2 kilomeetrit sinna ja siis ots ringi ja tagasi. Aega kulutasin 20:35 ja pulss 157/173, keskmine kilomeetri läbimise aeg oli 5:11. Üritasin pilti ette saada, kas ca 5:00 tempos saab Harku järvele tiiru peale. Vast saab, kui suuri ummikuid ei teki. Täna sörkisin tasa-tasa Pirita teel, Russalka juurest TOP-ini ja tagasi. Läks 40:17, mis teeb tempoks üliaeglased 7:40 :) Pulss ka muidugi vastav -  129/141.
Vahepeal sai nädal aega Itaalias veedetud. Peamine siht oli jalgpalli vaatamine, mis muidugi ei tasunud ära, kuid muu oli vahva:) Söögid-joogid on seal head ja silmaring ikka avaneb, kui ilmas ringi kolad. Mulle meeldis. Nagu ikka vedasin ka jooksusussid kaasa, et võimalusel mõne kilomeetri sörkida. See isegi õnnestus mõnel korral. 31 mai jooksin lennujaama läheduses asuva hotelli ümber 4,5 kilomeetrit 7:00 tempoga. Pärnad õitsevad, murelid on valmis:) Ja seda Põhja-Itaalias.
Paar päeva hiljem sai oldud sellises kohas. Asub merepinnast 475 meetri kõrgusel. Ja siis läksin sealt jooksma. Mõtlesin, et lasen aga mööda serpentiini üles, et küll alla ikka jõuab. See oli hea mõte:) Esimese hooga siis 1,55 kilomeetrit mäest üles, mille jooksul täpselt 110 meetrit sai pilvedele lähenetud. Ja siis alla tagasi. See tagasitulek oli ikka oluliselt lihtsam:) Pulss 143/171. Üles minnes viimases otsas ikka sääremarjad hakkasid päris paksuks minema. Tempo 7:25 kilomeetri kohta. Ülimalt kena koht silma nuumata muidugi. Rattasõiduks ka ideaalne maastik :)
04. mai taas sama külake Milano Malpensa lennujaama lähedal mis nädala alguseski. Seekord oli aega rohkem ja 7,94 km sai läbitud täpselt tunniga. 7:33 kilomeetri kohta, mis on hea peki võdistamiseks.

No comments:

Post a Comment