30.4.12

Aprill arvudes.

Ongi käes aprillikuu viimane päev. Eile, nagu plaanitud, saigi rattaga väike tiir tehtud. Kulgesime väga vaikselt ja ajasime niisama juttu. Kahe tunni ja kolme minutiga väntasime läbi 41,17 kilomeetrit, seega keskmiselt liikusime 20,1 km/h. Pulssgi sellele vastav - 104 lööki keskmiselt minutis. Kuna eesmärk ei olnudki sporti teha, vaid niisama lõõgastuda ja sadulaga harjuda, siis läks igati asja ette see ring. Ühtlasi avanes ka silmaring, sest läbisime ka mõne senitundmatu uusasumi.

Täna käisin Järvel ja tegin kolm väikest ringikest sörki 130 pulsiga, distants 4,83 kilomeetrit, kilomeetri peale kulus keskmiselt 6:46. Algul olidki jalad kanged pisut, kuid nüüd tundub kõik hea ja pehme olevat. Homme ootab ees Viljandi järv. Eelmisel korral läks aega natuke alla 1:04, seekord proovin siis nii, et ühte aja ette ei tule:)

Lisan siis ka aprilli statistika: jooks 226 km ( 2012 aasta kokku seni 437 km), ratas 70 km.
Algul arvasin, et ma jooksen ka ikka üsna tublilt, kuid eile peale ajakirja "Jooksja" sirvimist see petlik tunne kadus:) Seal nimelt jäi silma, et joostakse 600-800 km/kuus. Tublid! Aga ma ise olen siiski täitsa rahul. Hea on see, et kaal stabiilselt alla 80 viimastel nädalatel.

No comments:

Post a Comment