2.9.13

Ei tohi toolil tukkuda, võid maha potsti kukkuda.

Kui sa märkad tänaval jalgratturit, kes ülekäiguraja ohutussaarel seisma jääb ja siis aeglaselt pikali vajub, siis ilmselt olen see mina...

Just nii juhtus eelmisel pühapäeval, kui läksin tagumikku sadulaga harjutama ja Ülemiste järve jooksust lihaseid pehmemaks väntama. Sõitsin kodu juurest läbi Tondi ja Rahumäe Nõmmele ning tegin ühe tiiru Harku ringil, sealt edasi mööda seda kerget liiklemise teed Astangu suunal. No ja siis Kadaka ja Akadeemia ristil see juhtuski. Sõitsin mööda sebrat üle ühe sõidusuuna raja ja jäin siis järgmist foori ootama, kui järsku selgus, et vasak klipp lahti ei tule ja nii ma pikali käisingi. Ühel autojuhil oli esirea koht vaatamiseks. Ehk oli tal lõbuski. Mulle tasuks katkine (kriimustatud) vasak põlv. Sel aastal teine kord siis maoli niimoodi. Vahel kohe juhtub. Aga mis ei tapa, teeb tugevamaks ja tegin veel tiiru Kakumäele peale ja koju jõudes olin vändanud mõnusad 46 kilomeetrit ajaga 2:05:52, keskmine pulss 130, kiirust polnud ollagi - 21,9 km/h.

Esmaspäeval kerge jooks 6 kilomeetrit. Aega 34:24 (5:44).

Kolmapäeval jooksin 5 kilomeetrit, 28:53 ja 5:42.

Neljapäeval oli see raskem trenn. Kokku 11 kilomeetri, sh. 5 X 1500 lõigud, mille vahele 500 meetrit veel aeglast sörki. Need pooleteisekilomeetrised otsad tegin tempoga ca. 4:36 kilomeetri kohta. Alguses oli 2 km kerget jooksu soojenduseks ja lõppu ülejäänud ka kergelt. Kogu trenni keskmine tempo 5:27. Seekord oli päris mõnus ja ei teinud kuskilt midagi piina ei valu, kannatas ilusasti ära selle tempo.

Reedel oli sünnipäevale minek ees, kuid enne veel jõudsin vahetult peale tööd kergele jooksuotsale. Vihma sadas alguses päris tihedalt, kuid see aitaski ära proovida uue kileka:) Töötas. 5,14 kilomeetrit, 29:04 (5:39).

Pühapäevaks nägi kava miskipärast ette 16 kilomeetrit. Kuna olin väsinud eelmise ja sama päeva tööst sauna juures (trimmer + kirves), siis otsustasin kümme eest ära jätta. Ega see mind ilmselt selle nädalavahetuse poolmaratoni silmas pidades tugevamaks või paremaks poleks nagunii teinud. Silkasin 6,34 kilomeetri ajaga 37:45 (5:57).

Augustis oli tagasi vaadates 13 jooksutrenni, kilomeetreid 116. Rattaga sõitma jõudsin vaid 3 korda!! 106 km. See rattamaraton saab olema raske...

Ahjaa. Vahepeal ei kaalnunud end kolm nädalat. Midagi pole muutunud - endiselt 82 kg.

Sel nädalal on plaanis joosta 2-3 korda ca 5 kilomeetrit kergelt. Siis mõned päevad puhata ja pühapäeval siis see poolmaraton.

Jaksu kõigile!

1 comment:

  1. No mis värk selle kaaluga on?
    Muuseas, mul on miski sarnane kilekas naiste versioon. Muidu ülihea, aga minu arvates ei hinga üldse. Et kui väljas soojem juhtub olema, siis lähen jubedalt hauduma seal sees..

    ReplyDelete