20.9.13

Sprindid ees ootamas.


Ahoi!

Sel nädalavahetusel on ees ootamas kaks spordiüritust, kus tuleb juba stardist alates lasta nii, et veremekk suus ja pulss punases. Nii piltlikult öeldes. Tegelikult pingutan nii nagu torust tuleb ehk palju jaksu on.

Nimelt laupäeval on Kõrvemaa Rattamaraton, kus kavatsen osa võtta 21,5 kilomeetri matkasõidust. Eelmisel aastal läks raja läbimisele 54:35, kaotus esimesele oli 8:42 ning sain selle tulemusega 21 koha (23,6 km/h). Kokku oli mullu 242 lõpetajat.  Hetkeseisuga on 240 ratturit stardiprotokollis, kuid küll neid natukene ilmselt lisandub täna ja homme.

Pühapäeval on kavas Pirita Sügisjooks. See on 6-kilomeetrine sutsakas. Aasta tagasi oli mu ajaks 27:04, koht 139 ja kaotus võitjale 7:54. Lõpetas 2012 aastal koguni 320 jooksuhuvilist. Praeguse seisuga on stardiprotokolli kantud juba 265 jooksjat, mis ilmselt toob ka pühapäevaks rajale rohkem jooksjaid, kui tosin kuud tagasi.

Miskipärast on mul tunne, et sel korral tuleb jooksutulemus natuke kehvem ja rattatulemus natukene parem. Pühapäeval kell 12:30 olen juba targem ja näen, kuidas see ennustus paika pidas:)

Sel nädalal otseselt sportinud ei ole. Teisipäeval käisin rattaga jalutamas ehk natuke lihaseid lõdvestamas peale pühapäevast pikemat pingutust. Sõitsin 17,4 kilomeetrit rahulikus tempos ja eile õhtul sörkisin 5 kilomeetrit. Endomondos käib mul oma õe nimekaimuga tihe rebimine kahes jooksutabelis, sain väikese vahe sisse jälle:) Aga ta jooksvat sel aastal tuhat täis, nii et ma vist jään alla ikka lõpuks.



1 comment:

  1. Sel aastal peaks Pirita Sügisjooksu rada olema kiirem kui eelmisel korral (sadusid ei ole olnud) - niiet vähemalt see loob eeldused kiireks jooksuks

    ReplyDelete