4.9.13

Uued nunnud!


Esmaspäeval oli tööl selline lugu, et hommikul tööle tulles kaks kolleegi ägisesid ja tatistasid. Ähvardasin neid vägivallaga, kui peaksin ise ka haigeks jääma. Teisipäeval hakkas kolmas pealelõunal kurtma, et külm on ja paha. Kraadis siis tunnikese pärast ja 37,7 oligi tabelis. Siis juba hakkas endalgi imelik tunduma, kerged surinad sõrmeotstes ja hell nahk torsol. Igaks juhuks õhtul sörkima ei läinud. Käisin hoopis lapsele tuulelohet ostmas ja komistasin muuhulgas ka Sportlandis selliste asjade otsa. Tegelikult oli natuke nagu vaja ka juba uusi.



Jooksuekspert kirjutab:

Asics GT 2000
Toestusega jooksujalats, sobib raskemale jooksjale ning ülepronatsiooniga jalatüübile. Uuenenud mudel, kergem kui eellane. GT 2000 on lihtsama ehitusega kui Kayano, aga pakub sarnaseid omadusi märksa odavama hinna eest.

Kõlab nii, et mulle loodud.



Täna käisin ja proovisin ära. Sõitsin rattaga Järvele, seal jooksin koos vabariigi esisuusatajaga 3 kilomeetrit (16:49) ja seejärel tegime veel rattaga viis ringi, kus ühines ka treenimise maailmameister, ja koju tagasi. Rattakilomeetreid kogunes mul 21,82 (1:11:11).

Tossud olid nii nagu ka kaks eelmist paari, sama firma ja jalanumber, vaid teine mudel. Igati hea tundus. Plaanin neid kohe kasutada pühapäevasel poolmaratonil. Enne seda ühtegi trenni ka enam ei tule. Pole lihtsalt aega.

Edu kõigile, kes pühapäeval jooksma lähevad!

No comments:

Post a Comment