9.9.10

20 minutit kergelt.

Eelviimane jooks enne tõehetke :) Kokku tuli 3,3 km. Start Vana-Tartu mnt algusest suunaga Peetri küla poole. Esimene kilomeeter möödus natuke liigagi kiiresti 6:00, pulss keskmiselt 134. Võtsin veits hoogu maha, kuna pulss hakkas ka ärkama. 10 minutiga jõudsin 1,65 km kaugusele ja keerasin tagasi. Vahepealsed 1,3 km läbisin ajaga 7:47 ja lõpukilomeetri 6:27-ga.  Pulss oli keskmiselt 141, kulutasin 268 kcal.

Täna sain maratoni numbri kätte! Numbri peal on veel lisaks osaleja nimi ja riigi lipp ka. Lisaks oli üks kott asjade jaoks, mis maratonil ära anda (soojendusriided jms) ja jooksusärk. Tundus täiesti korralik, komafirma oma. Tea kas julgeb jooksuks juba selga ka panna? Täna igatahes proovisin ära. Mõtlen veel sellele. Ostsin ka poest natuke energiabatoone, geele ja esmakordselt ka magneesiumi vedelal kujul. Võimalike krampide ennetamiseks. Homme ja ülehomme võtan õhtul doosi sisse enne uinumist. Ega ta halba vast ikka tee. Vaim on juba valmis. Seegi hea.

4 comments:

  1. Sa võta üks ampull rajale kaasa. See eelmistel õhtutel tarbimine ei pruugi alati aidata. Pigem võib organismil tekkida vastapidine reaktsioon.

    Aga üldiselt ma arvan, et batooni pole mõtet rajale kaasa võtta. Vaevalt sul süüa vaja on, vaid pigem energiat. Seega enne võid batooni ära õgida aga rajal kasuta geeli. Saad laksu sisse ja edasi.

    ReplyDelete
  2. Ma kaalun täitsa selle särgi kasutamist.
    Ma kardan, et kui eelmisel õhtul need energialaksud sisse toppida, ei saa öösel magada.

    ReplyDelete
  3. ma panen igaks juhuks ikka vana kasutet' särgi. aga magneesiumil pole energiaga midagi pistmist :) energialaksud paneme hommikul sisse.

    ReplyDelete
  4. aa. ma poes nägin mingeid magneesiumiga geele, mõtlesin, et neid sööd. Just mõtlesin, et peaks ühe siukse ka kaasa ostma

    ReplyDelete