29.9.10

Jooksmine on mõnus.

Päriselt ka! Eile jälle proovisin üle hulga aja. Tõtt-öelda ei olnud peale maratoni läbimist kordagi jooksmas käinudki vahepeal. Paar rattasõitu sai aga siiski ju tehtud. Ratturite mõistes muidugi ei ole need 85 kilomeetrit mainimistki väärt, kuid minu selle aasta kilometraaži tõstis see koguni 280 km peale kokku :)
Käisin Pirita terviserajal ja sörkisime koos kaasaga 7,2 km. Aega läks 55:05 (7:39 min/km). Pulss 130/161.
Tuleb öelda, et vasaku jala hüppeliiges teeb kohati ikka valu. See ei ole hea. Joosta aga oli muidugi sellises olematus tempos ülimalt kerge.
Kuna nüüd on lumeni aega ilmselt küll ja veel, siis plaan on edasi joosta veel nii 2-3 korda nädalas. Panin ka paar jooksuüritust veel tänase Stamina uudiskirja toel omale kalendrisse:
10.oktoober - 74. Rabajooks, 6,3 km
30.oktoober - Nõmme-Harku metsajooks, 15 km

Alanud on ka registreerumine Tallinna Maratonile 2011 :)
Uuendusena on lisatud ka poolmaraton järgmiseks aastaks. See ilmselt võtab mõned maratonijooksjad vähemaks, kuid lootma peab, et paljud otsustavad seda joosta 10 km asemel.

Kaal eile õhtul 81,9 kg.

2 comments:

  1. Kes siis õhtul kaalub? Ikka hommikul, siis kui mass on võimalikult väike.
    Ei usu, et poolmaraton vähemaks võtab maratoni startijaid. Kui juba maratoni-maitse suus, siis ikka lähed uuesti. Eriti kui selline lihtne rada on ja hooaja lõpp. Pigem vast jah sealt 10 km pealt venitavad pikemaks distantsi.

    ReplyDelete
  2. no minu mass on õhtul peale jooksmist kindlasti väiksem kui hommikul ärgates :) (82,6 täna hommikul).

    ReplyDelete